Fersk suppe med svinekjøtt

Fersk suppe med svinekjøtt
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Svinekjøtt kan brukes til alt. Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat...

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
  • 1,5 l kjøttbuljong (utblandet i vann)
  • 200 g gulrot
  • 1 stk blomkål
  • 4 stk vårløk
  • 200 g frisk grønn asparges

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kjøttet i strimler, og gulrøttene i skiver. Kok opp buljongen og la kjøttet og gulrøttene trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  2. 2. Del blomkålen i små buketter, skjær vårløken i ringer og del aspargesen i 2 hvis de er store.
  3. 3. Ha grønnsakene i og la det trekke ca 10 minutter.
  4. Serveres med godt brød.