Favorittpasta

Favorittpasta

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 100 g pepperonipølse i skiver
  • 2 ss olje
  • 1 stk gul paprika
  • 0,5 stk purre
  • 2 båt hvitløk
  • 1 beger crème fraîche
  • 2 ss frisk kruspersille eller bladpersille
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet i vann)
  • 0,3 ts pepper
Pasta og svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni som krydder. Populær rett som er rask og grei å lage.

Slik gjør du

  1. Stek pepperoniskivene i stekepanna i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Legg dette til side.
  2. Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.
  3. Ha kjøttet og pepperonipølsene tilbake i panna og tilsett creme fraiche og buljong. La småkoke i 2-3 min. Smak til med pepper, og dryss over persille.
  4. Serveres med pasta og en frisk salat.