Ertende julepølse

Ertende julepølse
1 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Tøffe farger sammen møter gode smaker. Resultat: smørbrød som imponerer selv de mest kresne!

Ingredienser

  • 1 skive pumpernikkelbrød eller rugbrød
  • 0,3 stk medisterpølse delt i fire på langs
  • 1 skive bacon
  • 1 ss rødkål
  • 2 ss ertestuing
  • 1 ts frisk timian
  • 1 ts sennep søt
  • 0,3 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok opp vann og la julepølsa trekke i 2-3 minutter. Stek bacon.
  2. 2. Ha ertestuing på brødskiva og legg på julepølse, rødkål, bacon og timian.
  3. 3. Ha litt søt sennep på toppen eller på tallerkenen.