Epler i wok

Epler i wok
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Epler er kjempegodt å bruke i wok. Her har vi laget en middagswok med kylling, chili og andre grønnsaker hvor epler gir den lille ekstra pikante smaken på woken.

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet i biter
  • 2 ss olje
  • 0,5 g rød chili i ringer
  • 1 salt og pepper
  • 2 stk eple i båter
  • 2 stk gulrot i staver
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • 0,5 stk grønn squash i staver
  • 1 stk rødløk i båter
  • 6 stk soltørkede tomater hakkede
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du

  1. 1. Varm opp en wok med litt olje og wok kyllingbitene. Krydre med chili, salt og pepper.
  2. 2. Ta ut kjøttet fra woken og ha i litt mer olje. Wok resten av ingrediensene.
  3. 3. Vend i kyllingbitene og østerssaus. Server.
  4. Tips: Dryss gjerne granateplekjerner over ved servering.