Eggepanne

Eggepanne
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
I en eggepanne kan du bruke det du måtte ha for hånden. Her har vi brukt tomat, vårløk og ost. Server med brød og gjerne en salat.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 ss vann
  • 1 båt hvitløk (kan sløyfes)
  • 1 stk tomat
  • 0,3 stk grønn squash
  • 1 dl hvitost eller 2 ss fetaost
  • 2 ss vårløk eller purre i strimler

Slik gjør du

  1. 1. Visp lett sammen egg, vann, salt, pepper og eventuelt hvitløk.
  2. 2. Fres vårløk og squash i litt smør.
  3. 3. Hell eggeblandingen i en middels varm stekepanne. La eggeblandingen stivne noe.
  4. 4. Legg på tomat- og squashskiver, vårløk og ost.
  5. 5. La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk.
  6. Server med brød/rundstykker og gjerne en salat.