Chilipoteter

Chilipoteter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Ikke noe galt med kokte poteter, men med litt krydder, olje og en tur på grillen blir dette bare herlig til grillmat. Kan selvsagt også lages i stekeovnen.

Ingredienser

  • 12 stk potet
  • 3 ss olje
  • 0,3 ts chilipulver
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 2 ts pepper grovmalt

Slik gjør du

  1. 1. Vask og eventuelt skrell potetene. Forkok dem i ca. 15 minutter før du legger dem over i en ildfast form eller i aluminiumsfolie.
  2. 2. Bland olje og krydder og pensle potetene med oljen. Sett formen i stekeovn ved 200 °C, eller legg folien med poteter opp på grillen.
  3. 3. Steke/grilltid ca. 15 minutter. Snu på potetene i blant slik at de får en fin stekeskorpe over det hele.