Burritos med kyllingkjøttdeig

Burritos med kyllingkjøttdeig
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

Ingredienser

Guacamole

  • 1 stk avocado
  • 1 litt sitronsaft
  • 1 båt hvitløk revet
  • 1 ts salt og pepper

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 stk løk
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann ca.
  • 1 glass tacosaus
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 1 stk rød paprika hakket
  • 1 dl hvitost revet
  • 8 stk hvetetortilla

Slik gjør du

  1. 1. Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.
  2. 2. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.
  3. 3. Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.
  4. 4. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.
  5. Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.