Bruschetta med skinke

Bruschetta med skinke

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 150 g smårettskinke
  • 8 skive baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båt hvitløk
  • 2 stk tomat
  • 50 g ruccula
Bruschetta er populært som forrett i mange italienske restauranter. For mange er kombinasjonen tomat, hvitløk og basilikum det som kjennetegner retten. Bruschetta er stekt brød, og gir mange herlige muligheter.

Slik gjør du

  1. Stek brødskivene i olivenolje på begge sider, de skal være lysebrune. Så snart de er ferdige gnis de med hvitløk.
  2. Brun skinkebitene i en panne og avkjøl.
  3. Del tomatene i to og fjern frøhusene. Hakk resten opp i fine terninger. Finhakk rucculasalat, og bland den sammen med tomater og skinke.
  4. Legg de stekte brødskivene på et fat og fordel fyllet på skivene.