Bondeomelett

Bondeomelett
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Har du noen kokte poteter og litt kjøtt igjen fra middagen i går, så er dette en super og smakfull måte å utnytte restene på.

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 4 stk. kokte poteter
  • 2 stk. kjøttpølse eller andre kjøttrester
  • 4 ss vann
  • 1 ts salt
  • 0,3 stk. purre
  • 0,3 stk. finstrimlet rødløk
  • 2 stk. tomater

Slik gjør du

  1. 1. Skjær poteter og pølser/kjøtt i biter. Stek dem lett i pannen.
  2. 2. Pisk sammen egg, vann og salt og hell det i pannen. Legg på finskåret purre, løk og tomatskiver. La det hele stivne under lokk ved svak varme.
  3. Server bondeomeletten med en frisk salat og grovt brød til.