Biffwok med kål og peanøtter

Biffwok med kål og peanøtter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss rapsolje
  • 0,5 strimlet kinakål
  • 2 revne gulrøtter
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 0,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss soyasaus

Slik gjør du

  1. 1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Mens nudlene koker forbereder du resten av retten.
  2. 2. Varm halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter brun biffstrimlene. Løft dem over på en tallerken og hold dem varme.
  3. 3. Reduser varmen og tilsett resten av oljen, snittet kinakål, revet gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt, til kålen begynner å falle sammen. Legg kjøttbitene tilbake i woken sammen med eventuell kjøttkraft som har dannet seg, peanøttsmør, appelsinjuice og sojasaus. Bland alt godt og server med en gang!