Biffsalat med bacon

Biffsalat med bacon

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 500 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 isbergsalat
  • 16 stjerneløk
  • 150 g bacon
  • 16 friske sjampinjonger
  • 6 ss lettrømme
  • 2 bunter frisk gressløk
Biff i salaten? Kjempegodt! Stek biffstrimler og bacon og lag en deilig salat.

Slik gjør du

  1. Skrell løk og kok den i lettsaltet vann et par minutter.
  2. Rens sopp og skjær i skiver.
  3. Varm smør i pannen og stek kjøttet i 2-3 minutter. Salte og pepre.
  4. Sprøstek bacon, tilsett sopp og løk. La det frese videre litt raskt. Klipp gressløk og bland inn i rømmen.
  5. Vask salaten og la den renne av. Fordel salatblader på tallerkener.
  6. Legg opp kjøtt og bacon, og løk og sopp. Pynt med tomater.
  7. Server med brød.