Biff med chilidressing

Biff med chilidressing
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er. Denne retten er enkel å lage, smaker kjempegodt og gjør derfor til skamme at sunn og god mat er en vanskelig kombinasjon.

Ingredienser

  • 4 biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 3 dl kesam original, 8 %
  • 4 ss søt chilisaus
  • 400 g rød cherrytomat
  • 100 g salatblader
  • 50 g ruccula
  • 0,5 rødløk

Slik gjør du

  1. 1. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
  2. 2. Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.
  3. 3. Rør sammen kesam og søt chilisaus til dressing.
  4. 4. Skyll salaten og del opp salatbladene. Skrell og del løken i båter. Bland salat og løk.
  5. Server med bakte eller ovnsstekte poteter