Biff med bakte tomater

Biff med bakte tomater
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

Biff med bakte tomater

  • 4 biff av ytrefilet av storfe
  • 2 ts rapsolje til steking
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 16 røde cherrytomater
  • 2 ts olje

YOGHURTSAUS:

  • 1 beger matyoghurt
  • 4 ss sennep
  • 2 ts tørket dill

Slik gjør du

  1. 1. Ha olje på tomatene og bak dem i forvarmet ovn på 200 °C, i ca. 15 minutter.
  2. 2. Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium.
  3. 3. Bland sammen yoghurt, sennep og dill til yoghurtsaus.
  4. Server med salat.