Biff i form

Biff i form
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
<p>Alt i ett - biffoppskrift! Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.</p>

Ingredienser

  • 2 stk biff
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 1 pk gratinerte poteter med skall og hvitløk (tørket)
  • 0,5 pk dypfryst grønnsaksblanding
  • 1 stk tomat i skiver
  • 0,5 dl hvitost revet

Slik gjør du

  1. 1. Potetene lages i en ildfast form, etter anvisning på pakken. Tilsett grønnsaksblandingen de siste 10 min. av steketiden.
  2. 2. Krydre biffene med salt og pepper og stek dem på sterk varme ca. 1 min. på hver side.
  3. 3. Ta potetformen ut av ovnen når det er igjen 5 minutter av steketiden. Legg biffene oppå potetformen sammen med tomatskiver.
  4. 4. Strø litt revet ost på toppen og stek i 5 minutter.
  5. Serveres med godt brød.
  6. PSST: Hvis du vil gjøre retten ennå mer smakfull, kan du ha i finhakkede friske urter.