Biff Stroganoff

Biff Stroganoff
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Børst gjerne støvet av en gammel klassiker og prøv denne. Biff Stroganoff fortjener å komme på bordet igjen!

Ingredienser

  • 800 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk løk hakket
  • 2 ss smør til bruning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss tomatpuré
  • 100 g frisk sjampinjong
  • 1 dl kjøttkraft
  • 2 dl seterrømme
  • 4 ss lettrømme
  • 4 skive syltede rødbeter
  • 4 skive sylteagurk i skiver

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør.
  2. 2. Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.
  3. 3. Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.