Betasuppe

Betasuppe
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Tilsett potet og pølse i ferdig betasuppe fra pose. Server med toast og pesto.

Ingredienser

  • 2 pose betasuppe
  • 2 stk røkt kjøttpølse av kalkun
  • 4 stk potet
  • 1 glass pesto
  • 4 skive brød ristet

Slik gjør du

  1. 1. Lag betasuppen som anvist på posen.
  2. 2. Skrell potetene og skjær dem i biter. Del pølsene i biter. Ha poteter og pølse i suppen og la den trekke i ca. 10 minutter til potetene er møre.
  3. 3. Legg en skje med pesto i suppebollen ved servering.
  4. Server betasuppe med lun toast og pesto.
  5. Tips 1: Pastaskruer eller makaroni kan byttes ut med potetene. Tips 2: Hvitløksmajones til denne suppen smaker også godt. Den lages lett ved å blande inn presset hvitløk i majonesen som smøres på lun toast eller mykt brød.