Barnevennlig pølsegrateng

Barnevennlig pølsegrateng
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Pasta- og pølserester fra gårsdagens middag kan bli til en flott pølsegrateng. Dette er en middag barna liker!

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 4 dl makaroni eller annen pasta
  • 300 g pølse
  • 3 stk egg
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 100 g hvitost revet

Slik gjør du

  1. 1. Smør en ildfast form. Tilsett ferdig kokt makaroni og pølseterninger.
  2. 2. Visp sammen egg og bland med moste, hermetiske tomater. Hell blandingen i formen. Dryss over revet ost.
  3. 3. Stek gratengen i stekeovn ved 200 °C i 20-25 minutter til den har stivnet og fått farge.
  4. Server med salat eller kokte grønnsaker og eventuelt poteter.