Barnevennlig pølsegrateng

Barnevennlig pølsegrateng

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 4 dl makaroni eller annen pasta
  • 300 g pølse
  • 3 stk egg
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 100 g hvitost revet
Pasta- og pølserester fra gårsdagens middag kan bli til en flott pølsegrateng. Dette er en middag barna liker!

Slik gjør du

  1. Smør en ildfast form. Tilsett ferdig kokt makaroni og pølseterninger.
  2. Visp sammen egg og bland med moste, hermetiske tomater. Hell blandingen i formen. Dryss over revet ost.
  3. Stek gratengen i stekeovn ved 200 °C i 20-25 minutter til den har stivnet og fått farge.
  4. Server med salat eller kokte grønnsaker og eventuelt poteter.