Bakt potet med mais, ost, skinke og kryddersmør

Bakt potet med mais, ost, skinke og kryddersmør
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

> 60 min
En annerledes måte å tilberede bakt potet på. Smaker godt som en forrett eller enkelt måltid i seg selv.

Ingredienser

  • 4 stk bakepotet
  • 4 dl havsalt
  • 1 dl smør romtemperert
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl hvitost revet
  • 1 dl kokt skinke strimlet
  • bladpersille

Slik gjør du

  1. Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i ildfast form med potetene på. Stek i ovn på 175 grader C i ca 50 min.
  2. Pisk sammen smøret med presset hvitløk og paprikapulver.
  3. Snitt potetene og ha i kryddersmør, mais, ost og skinke.
  4. Pynt med persille og servér.