Asiatisk wokket biff

Asiatisk wokket biff

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 600 g storfebiff (forslag ytrefilet)
  • 1 squash
  • 2 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 4 ss soyasaus
  • 1 rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • 1 ps pinjekjerner
  • sweet chilisauce
  • 1 fersk koriander (kan utelates)
Asia! Kimonoer i silke, palmesus og orkideer. Delikat mat med sweet chili-touch wokket med raske bevegelser i sprakende olje. Fyll neseborene med duftene av hvitløk og chili, soya og koriander! Gjør for eksempel en vanlig tirsdag til en reise før fotballtreningen eller foreldremøtet. Berik smaksløkene med opplevelse av søtt, sterkt, sprøtt og saftig. Du trenger faktisk bare vilje og en stekepanne. Joker har resten.

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og bland den med soyasausen i en liten skål. Skjær chili i skiver og ha den også oppi soyasausen. Sett til side.
  2. Skjær squash i tynne skiver og paprika i strimler.
  3. Kutt biffkjøttet i tynne skiver og stek det raskt i olje til det er brunt på begge sider. Tilsett soyasausen og bland godt. Ta kjøttet ut av stekepannen.
  4. Ha litt mer olje i stekepannen og stek squash og paprika lett i to minutter. Grønnsakene skal fortsatt være sprø.
  5. Dryss pinjekjerner og ev. koriander over og server sammen med sweet chillisauce.