Asiatisk potetsalat

Asiatisk potetsalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Potetsalat er alltid populært. Det har etterhvert kommet mange varianter og denne er smakssatt med blant annet chili, limesaft og kajennepepper. Passer til det meste av stekt og grillet kjøtt.

Ingredienser

Potetsalat:

  • 600 g potet kokt
  • 1 stk purre
  • 1 bunt reddik
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød chili
  • 1 bunt frisk gressløk

Dressing

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss eddik
  • 1 ss limesaft
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts kajennepepper

Slik gjør du

  1. Kok potetene, avkjøl litt og del potetene i skiver. Skjær purre, reddik og paprika i skiver,  finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett.
  2. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over potetsalaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.