Anne Lises varme potetsalat

Anne Lises varme potetsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

  • 8 stk potet
  • 2 ss frisk gressløk eller kruspersille

Dressing

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss eddik
  • 1 stk løk
  • 1 ss frisk estragon hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts tabasco
En litt spenstig potetsalat med løk og urter. Passer utmerket til kaldt kjøtt eller fisk, eller som tilbehør til grillmat.

Slik gjør du

  1. Kok potetene møre.
  2. Finhakk løken til dressingen og bland med estragon, tabasco, olje og eddik.
  3. Skrell potetene og skjær dem i skiver eller terninger. Legg dem lagvis med gressløk eller persille. Hell over dressingen og bland godt.
  4. Potetsalaten er deilig til roastbiff, bayonneskinke, røkt makrell, o.l.