Anne Lises varme potetsalat

Anne Lises varme potetsalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
En litt spenstig potetsalat med løk og urter. Passer utmerket til kaldt kjøtt eller fisk, eller som tilbehør til grillmat.

Ingredienser

Potetsalat

  • 8 stk potet
  • 2 ss frisk gressløk eller kruspersille

Dressing

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss eddik
  • 1 stk løk
  • 1 ss frisk estragon hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts tabasco

Slik gjør du

  1. Kok potetene møre.
  2. Finhakk løken til dressingen og bland med estragon, tabasco, olje og eddik.
  3. Skrell potetene og skjær dem i skiver eller terninger. Legg dem lagvis med gressløk eller persille. Hell over dressingen og bland godt.
  4. Potetsalaten er deilig til roastbiff, bayonneskinke, røkt makrell, o.l.