Annas tomatspesial

Annas tomatspesial
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Annas tomatspesial er en forfriskende salat som like gjerne kan serveres som selvstendig rett med brød og smør ved siden av som fristende tilbehør til kjøtt eller fisk.

Ingredienser

  • 6 stk tomat i skiver
  • 8 stk cherrytomat, rød i skiver
  • 15 stk valnøttkjerner ristet i tørr varm panne
  • 30 g ruccula revet i mindre biter
  • 50 g blåmuggost i tynne skiver
  • 1,5 dl olje - gjerne valnøttolje
  • 1,5 ss balsamicoeddik

Slik gjør du

  1. Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat.
  2. Bland olje og eddik og hell over. Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.