Annas tomatspesial

Annas tomatspesial

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 6 stk tomat i skiver
  • 8 stk cherrytomat, rød i skiver
  • 15 stk valnøttkjerner ristet i tørr varm panne
  • 30 g ruccula revet i mindre biter
  • 50 g blåmuggost i tynne skiver
  • 1,5 dl olje - gjerne valnøttolje
  • 1,5 ss balsamicoeddik
Annas tomatspesial er en forfriskende salat som like gjerne kan serveres som selvstendig rett med brød og smør ved siden av som fristende tilbehør til kjøtt eller fisk.

Slik gjør du

  1. Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat.
  2. Bland olje og eddik og hell over. Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.