Ananasparfait med bringebærsaus

Ananasparfait  med bringebærsaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Parfait er det som kalles urørt is. Laget med kremost blir parfaiten rund og smakfull. Her har vi servert den med en deilig bærsaus.

Fremgangsmåte

  1. Ananasparfait: Rør kremosten myk. Ha sukker og vaniljesukker i fløten og visp den til luftig krem. Bland kremost og krem forsiktig sammen. Tilsett sitron og finhakket ananas. (Sett ananasjuicen til side). Settes i fryser i minst 3 timer. Lag kuler eller skiver og server med bringebærsaus, frukt eller bær.
  2. Bringebærsaus: Kok opp ananasjuice og sukker. Tilsett sukkerlake og bær i en hurtigmikser eller foodprosessor og kjør dette til en jevn saus.