Alt i en form

Alt i en form
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
En super måte å lage middag på! Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv.

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff
  • 1 ts grillkrydder
  • 6 dl hurtigris ukokt
  • 6 dl hønsebuljong (utblandet) varm
  • 1 ts gurkemeie
  • 2 stk vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk rød paprika
  • 2 dl dypfryste erter

Slik gjør du

  1. Ha ris i en ildfast form. Rør gurkemeie i varm buljong og slå dette over.
  2. Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken og bland dette inn i risen sammen med ertene.
  3. Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder. Stek på 200 °C i ca 20 minutter. Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.
  4. Server med brød.
  5. PSST: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen i trinn 1, for ekstra smak.