Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, vi har funnet frem noen favoritter.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er jo alltid morsomt å prøve noe nytt. I midten av februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, og dette året er intet unntak.

Ut på tur, aldri sur
Eldorado kommer med to nyheter denne våren som egner seg godt i tursekken. For deg som har vinterferie kan kanskje de nye nøttebarene eller havrekjeksene være lurt å putte i sekken. Har ikke din lokale Joker tatt inn havrekjeksene så er det bare å høre med betjeningen om de kan ta den inn.

Turmat_nyheter_2020_1400x1000.jpg

Raske middager
For mange er hverdagen travel, men det trenger jo ikke å gå på bekostning av gode måltider. Fried rice og Texmex bulgur finner du i frysedisken, enkel middag for en eller tilbehør for to.

Folkets kommer med nyhetene Thai kylling i biter og Tex mex kylling i biter. Begge variantene går fra fryst til ferdig på åtte minutter og er merket med nøkkelhull-merket som skal hjelpe deg med å ta de små, sunnere grepene i hverdagen.

En søt avslutning
For deg som ikke trenger å vente på sommer og sol for å kose deg med iskrem kommer Hennig Olsen med gode nyheter både på pinne og i boks. De har slått seg sammen med Freia og skapt en melkesjokoladeis, vi kan ikke si noe annet enn at vi gleder oss til denne og alle de andre variantene som kommer på boks denne våren.

Alle Joker-butikker vil ha boksen med Melkesjokolade, Non-Stop og Daim, hvis din butikk ikke har tatt inn de andre variantene er det bare å spørre. 

For deg som er glad i pinneis, men ønsker en sunnere variant kommer nyheten Nude, som inneholder 80 % frukt, i variantene jordbær og mango.

Du finner mange flere av årets nyheter her

Iskrem_nyheter_2020_1400x1000.jpg

Send oss dine tilbakemeldinger