Nytt alkoholfritt øl hos Joker

Vi møter den økende etterspørselen etter godt, alkoholfritt øl og lanserer derfor en helt ny alkoholfri pilsner i alle våre butikker.

I samarbeid med det norske håndverksbryggeriet Klokk & Co lanserer vi nå det alkoholfrie ølet OK!. Som lovet på boksen skal det være «en over snittet OK! norsk alkoholfri øl». 

Flere drikker alkoholfritt
Salget av alkoholfritt øl er i kraftig vekst, tall fra Bryggeri- og drikkevareforeningen viser at det har økt med 20 % de siste fem årene. Spesielt blant de unge blir det stadig mer vanlig å droppe alkoholen på fest. Samtidig ser vi at våre kunder er kvalitetsbevisste og det tar vi hensyn til.

– Produkter fra små, norske produsenter bidrar til å heve kvaliteten på vårt utvalg, noe vi vet kundene våre setter pris på, forteller Anna-Carin Torgersen, kategorisjef i Joker.

– Utvalget av alkoholfritt øl har så langt vært dominert av de store bryggeriene, og da er det spennende at nye, mindre aktører som Klokk & Co kommer inn og bidrar til innovasjon i kategorien, sier hun.

Vil utfordre med glimt i øyet
Klokk & Co ønsker å utfordre den etablerte sannheten om at alkoholfritt øl smaker dårlig.

– OK! er et smaksrikt alkoholfritt øl som smaker like godt som en alkoholholdig pilsner, forteller Kristine Lund, medgründer og salgssjef i Klokk & Co.

Hun forklarer videre at de synes kategorien i dag er ganske kjedelig, og at de derfor ville lage et uhøytidelig produkt med glimt i øyet.

Produktet kommer på 0,33l bokser og vil være i butikk fra 20. februar. 

– Vi gleder oss til å kunne tilby et skikkelig godt og rimelig alkoholfritt øl i våre butikker, avslutter Anna-Carin Torgersen.

Send oss dine tilbakemeldinger