Joker har to av landets hyggeligste bak kassa

Karoline Gulbrandsen og Phillip Kane Erichsen er to av 18 nominerte til prisen «Norges hyggeligste kassadame/-mann».

Det er ukebladet «Hjemmet» som har satt i gang kåringen av landets hyggeligste kassemedarbeider. Før jul spurte de leserne sine hvem de mente fortjener den gjeve tittelen og det kom inn over 2600 svar!

Ukebladets redaksjon har plukket ut 18 finalister, en fra hvert fylke. Av de utvalgte er det to Joker-ansatte, Karoline Gulbrandsen ved Joker Kongsvinger og Phillip Kane Erichsen ved Joker Skei i Jølster.

Et fantastisk forbilde
Karoline er 25 år og eier av Joker Kongsvinger, Alf Øyvind Sand

viken, hadde mange gode grunner til å ansette nettopp henne som butikksjef.

– Hun har en egen evne til å få  andre i godt humør. Dessuten har hun aldri motforestillinger mot  oppgaver hun blir tildelt og er løsningsorientert. Har vi en vanskelig kunde, klarer hun praktisk talt alltid å snu alt, slik at det ender med smil og glede. Å ha medarbeidere som henne er gull verdt. Hun tar alt på strak arm. Jeg synes leserne skal stemme henne frem fordi hun er den hun er; et fantastisk forbilde  for alle som jobber i butikk og møter kunder daglig, forteller han til ukebladet.

Gjør en forskjell
Ved Joker Skei i Jølster jobber 40 år gamle Phillip Kane Erichsen. Han får skryt fra butikksjef Melissa Fugle for sine medmenneskelige kvaliteter.

– Phillip har en egen evne til å møte kunder på en slik måte at de åpner seg for ham og forteller om sine liv. Noen kommer hit bare for å slå av en prat med ham, sier butikksjef Melissa Fugle.

– Alle hos oss er vennlige og service- innstilte, men han har en tillitvekkende side, som er spesiell, og derfor bør Hjemmets lesere stemme på ham. Han gjør en forskjell for alle som møter ham og er alltid klar til  å hjelpe. Han bruker tid på kundene og får dem til å føle seg viktig,  avslutter Fugle.

Stem på din favoritt
Det er åpent for å stemme på sin favoritt frem til fredag 3. mai, men vær oppmerksom på at det gjøres via SMS og koster 5 kroner per avgitte stemme. Du finner mer informasjon om hvordan du kan stemme og hvem du kan stemme på her

Send oss dine tilbakemeldinger