Biff med en vri

Vi har samlet 15 smakfulle biffoppskrifter med en vri i vårt nye oppskriftshefte. Du finner det i din Joker-butikk eller laster det enkelt ned her på joker.no!

Vi vil våge å påstå at nesten alle er glad i en god biff. Men selv den mest trofaste biffelsker ønsker seg gjerne et alternativ til biff med stekte poteter og bearnaisesaus. Ikke et vondt ord om denne klassikeren, men hva med å gå nye veier? Spennende veier! 

Biffkjøtt egner seg nemlig ypperlig til så mye, mye mer. Skjær biffen i strimler og putt den i gryte eller suppe, i wokretter, på pizzaen, i pitabrødet , tacoskjellet eller i paien. Send med barna en biffwrap i matpakken. Tillat deg å eksperimentere! La deg lede ut på nye biffeventyr!

Les Jokers oppskriftshefte her!

 

 

Relatert innhold

Biffsauté

Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte. I sauté skal det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekt raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.

Biffsmørbrød med Brie

Kosemat! Biffsmørbrød kan serveres til mange anledninger. En hyggelig kveld for to? Eller god mat til en god film eller en spennende fotballkamp? Eller hva med å gjøre turmaten litt mer spennende, og pakk ned biffsmørbrødet i tursekken?