Karrieremuligheter i Joker

I Joker er vi opptatt av å gi alle medarbeidere mulighet til å utvikle seg.

Vi tilbyr en rekke ulike opplæringstiltak:

Nettkurs: 
Alle medarbeidere i Joker har tilgang til sin egen side på glup.no, som er vårt nettsted for opplæring. Her får du grunnleggende kunnskap om temaer som kjøtt, brød- og bakervarer, frukt og grønt, Trygg Mat, bruk av butikkdata m.m. 
Med glup.no har du tilgang til opplæring hvor som helst når det passer deg, bare du har tilgang til internett!

Klasseromskurs: 
Vi tilbyr klasseromskurs i butikkdata og systemer for automatisk varebestilling.

Lederutviklingsprogram - KLAR for Joker:
Som butikksjef eller assisterende butikksjef i Joker får du mulighet til å delta i vårt lederutviklingsprogram – KLAR for Joker. Her får du utviklet dine personlige ferdigheter som leder, og du lærer metoder for hvordan du best kan oppnå gode resultater gjennom andre. Programmet er tilpasset de spesifikke leder-utfordringene du møter i din hverdag i butikken.

KLAR Talent 
Dette er et Talentprogram for medarbeidere som har lyst til å utvikle seg til å bli fremtidige ledere.

KLAR talent er et ledelsesprogram utarbeidet i samarbeid med Handelshøyskolen BI rettet mot fremtidens ledere i Joker-butikker. Programmet er for deg som er interessert i å gjøre karriere innen dagligvarehandelen. Den viktigste egenskapen et talent må ha, er pågangsmot, interesse og lysten til å drive butikk. Dette programmet gir talentene mulighet for studiepoeng etter avsluttende eksamen. 

Vi har spurt en tidligere deltaker om hva hun syntes om å delta på våre Lederutviklingsprogrammer og KLAR Talent:

- Jeg opplever KLAR Talent som noe rett og slett helt fantastisk. Jeg ønsker å satse på en karriere i butikk, og får med KLAR Talent mye kunnskap om både teori og praksis. Samarbeidet med BI bidro til å gjøre KLAR Talent til et profesjonelt lederutviklingsprogram. Jeg likte videre å lære om andre kjeder, så det at vi var deltakere for både SPAR og Joker gjorde dette til en interessant opplevelse. På kveldene ble det arrangert ulike kulinariske opplevelser hvor vi fikk møte leverandører, bruke tid på mat og se hva det vi faktisk selger kan bli.
Birgitte Lindekleiv, Joker Tinnheia.

Fagsamlinger:
Vi gjennomfører også årlige samlinger for alle kjøpmenn/butikksjefer i Joker. 

Send oss dine tilbakemeldinger