Varme høstsupper

Når høstkulda kommer snikende er det ekstra deilig å servere en varm suppe til middag.

Løvet på trærne får stadig flottere farger, kveldene blir litt mørkere for hver dag som går og vinduene som har stått oppe hele sommeren begynner å slippe inn en kjølig trekk.

Høsten er en herlig tid med frisk luft, vakre omgivelser og deilige råvarer. Men temperaturmessig kan den komme som et sjokk. Den ene dagen holder det med en lett jakke, den neste må man plutselig finne frem både skjerf og lue.

Heldigvis har vi den perfekte medisin mot kjølige høstdager; varme supper til middag. Vi har samlet sammen noen av våre suppefavoritter så du kan holde varmen og bli mett samtidig! Vi har også funnet frem noen oppskrifter på godt tilbehør til supper. God middag! 

Relatert innhold

Kremet soppsuppe

En nydelig smakfull suppe, som varmer. Kan serveres som en forrett eller bare som en lett kveldsrett.

Gulrotsuppe med sjalottløk og appelsin

Kjempegod solgul suppe med gulrøtter, sjalottløk og appelsiner som smaker friskt og deilig.

Japansk biffsuppe

Japansk biffsuppe er en rask variant av Ramen, med typiske smaker fra det asiatiske kjøkken. Med norsk biffkjøtt i strimler og nudler blir suppen både mettende og god. Smak deg frem, da smaken kan være veldig forskjellig når det kommer til chili, hvitløk og lime.

Thaisuppe med kylling

Dette er en nydelig asiatisk suppe som er full av gode smaker fra ingefær, shiitakesopp, vårløk og koriander. Denne kan du like gjerne servere dine gjester som til hverdags.

Løksuppe

Fransk løksuppe er en populær suppe som serveres på restauranter i hele verden. Den smaker best med ristet loff og gratinert ost på toppen.

Potet- og purresuppe med reker

Dette er oppskriften på en god og mettende suppe. Suppen er enkel å lage og har få ingredienser. Alt du trenger ved siden av er grovt brød.

Indisk kyllingsuppe

En deilig suppe med en eksotisk touch. En fyldig suppe du blir mett av.

Tomatsuppe med kokt egg

Kanskje det er lenge siden du spiste tomatsuppe med egg? Enten du lager tomatsuppen fra bunnen av eller lager en suppe fra pose, blir suppen uansett mer mettende og god med et kokt egg oppi.

Brokkolisuppe

En kjempegod suppe som får en herlig grønn farge og som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Dette er suppe på 1-2-3.