Våre beste oppskrifter med kaffe

Evergood
Kaffe trenger ikke kun være svart og varm, den kan også bli til en kjølende sommerdrikk eller bidra i en lekker dessert.

Er du en av dem som trenger en kopp kaffe for å føle at dagen har startet? Du er på ingen måte alene, nordmenn er et av verdens mest kaffeglade folk. 

For mange er det er lite som slår en gloheit kopp med nytraktet, svart kaffe, men noen ganger har man kanskje lyst til å gjøre kaffekoppen til en dessert, eller en kjølende leskedrikk. Ekstra fristende blir det hvis gradestokken viser shortsvær. 

Blir det varmt i været kan du prøve sommerens store kaffetrend, cold brew, eller kaldbrygget kaffe. Du trenger kun vann, kaffe og en presskanne. Bruk for eksempel 80 g Evergood Classic og 8 dl vann. Hell vannet over kaffen i en presskanne og la det stå under lokk i kjøleskapet i 12-18 timer. Press deretter stempelet ned og server kaffen iskald med isbiter. 

Ønsker du en litt søtere variant har vi samlet sammen noen av våre beste oppskrifter med kaffe – her er det noe for enhver smak, enten du liker kaffesmaken i flytende eller fast form. 

Relatert innhold

Kaffeis

Is og kaffe er en perfekt match, ikke sant?

Mokkamousse

Server en nydelig mokkamousse med smak av kaffe og sjokolade. Den lekre pynten er laget av hvit og mørk sjokolade. Pynt med friske bær, hvis du har.

Moccamuffins

Muffins er enkle å lage og er kjempehyggelig å lage sammen med familie eller venner. Disse passer også utmerket til et stort glass melk. Nam!

Fløyelsdrikk med kaffe

Hva med en smoothie med kaffesmak, forfriskende oppkvikker når du trenger litt påfyll.