Saken er karbonade

Enten du spiser den på brødskiva eller med potet og grønnsaker – karbonade er digg!

Et bugnende karbonadesmørbrød gir virkelig vann i munnen og kan spises både til lunsj og middag. Det ser imponerende ut, men er ikke så komplisert å lage. Eksprimenter med tilbehøret, kanskje finner du en ny favoritt.

Men det er ikke bare som en del av et smørbrød at karbonade er godt. Lag dine egne karbonader fra bunnen av og server med masser av stekt løk, grønnsaker og poteter.

Oppskrift på karbonader finner du her. 

Vi har samlet sammen et knippe gode oppskrifter der karbonaden spiller hovedrollen. Prøv alle, eller finn den som passer deg og din familie best. 

Relatert innhold

Karbonader med grønnsakstuing

Veien til et annet menneskes hjerte kan så absolutt være kort ved hjelp av en lettlaget middag med karbonader. Riktig så godt er det når man har grønnsaksstuing og poteter til.

Karbonader med ratatouille

Dette er en av våre aller enkleste retter. Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det godt være spennende.

Karbonader med agurksalsa

En av forskjellene på karbonader og kjøttkaker er at farser til karbonadedeig ikke skal røres så mye. Bland ingrediensene og rør derfor lett sammen. Agurksalsa er et godt tilbehør til karbonader.

Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød med løk er en klassiker. Med grovt brød, salat og tomater blir den sunnere og smaker ekstra godt til lunsj eller lett middag.
Send oss dine tilbakemeldinger