Raske middager for travle dager

Augustmåned med skolestart og tilbake til hverdagen kan være en travel måned for mange, her er middagene som hjelper deg ut av tidsklemma.

Årets åttende måned er todelt, i første del er det fortsatt sommer og ferie for mange, men august er også preget av at det er på tide å vende tilbake til arbeid, skole og kanskje gjenoppta andre aktiviteter. 

Alle disse gjøremålene, pluss det faktum at man kanskje aller helst vil være ute og nyte sola, kan fort gå utover middagen. Men det er ingen grunn til å kapitulere og kjøpe inn ferdigmat for resten av måneden. Her gir vi deg tips og inspirasjon til raske middager, som hele familien kan sette pris på. Rask mat kan også være sunt!

Relatert innhold

Pastalaks

Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Rask pølsepytt-i-panne

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker.

Brokkolisuppe

En kjempegod suppe som får en herlig grønn farge og som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Dette er suppe på 1-2-3.

Wok i en fei

På travle hverdager er det lett å velge raske men litt usunne middagsløsninger. Det er like lett å lage sunn og rask mat som alle liker, og denne lager du i en fei!

Tortillapizza Taco

Pizza og taco sammen må jo være den ultimate miks for mange barn. Denne oppskriften er så rask og enkel å lage at barna lett kan lage den selv.

Tagliatelle med kalkun og fløtesaus

En rask og smakfull pastarett til hele familien.

Pastasalat med amerikansk vri

Her har du en rask, lett og utrolig god pastasalat for travle ettermiddager, hvor tiden er knapp!

Omelett i burgerbrød

Omelett er lettvint, raskt, næringsrikt og godt. Et supert lite måltid for deg som er på farten.