Ost passer ikke bare på brødskiva

Dette er saken for deg som er glad i ost – både til frokost, lunsj og middag.

De fleste har spist noen brødskiver med gulost i løpet av sitt liv, men det er ingen grunn til å la gulosten kun forbli pålegg eller pizzatopping. 

Ost er en naturlig del av et variert kosthold og inneholder mange næringsstoffer som kroppen trenger, i tillegg til dette er det fryktelig godt! Det er kanskje ikke så lurt å diske opp med ostefondue hver dag, men en ostemiddag i ny og ne har ingen vondt av.

Vi har funnet frem oppskrifter som kan gi deg inspirasjon til skikkelig kosemat, enten til middag eller hvis man skal hygge seg litt ekstra en kveld. 

Relatert innhold

Ost og løkpai

Pai er alltid vellykket servering, og gjerne i følge med salat. Se forresten hvor dekorativt det er med snackpaprika i ringer på paien.

Gratinerte grønnsaker med ostesaus

En deilig rett som både kan spises alene eller som tilbehør til middag.

Sprøstekt kylling med ost

Vil du gjøre din egen vri på kyllingen, så prøv denne paneringen med potetchips og ost. Super mat til fredags- eller lørdagskvelden!

Cheezy Fiskeburger

Prøv denne smaksbomben av en fiskeburger. Sprø bacon, smeltet ost på smaksrik fiskeburger, duften av frisk timian, krispy salat og den salige lille ekstra gleden av deilig hvitløkssmør!

Omelett med ost og tomatsalsa

Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på 1 minutt? Svaret er omelett. Her servert med tomatsalsa. Beregn et par minutter på den også.

Blomkålgrateng med skinke og ost

Gratengen passer både som hverdagsmiddag, til kveldskos eller klubbkveld.
Send oss dine tilbakemeldinger