Lag vafler med de du har rundt deg

Det er enkelt og skikkelig godt!

Selv om man ikke kan invitere til selskap er det ingen grunn til å la være å feire den nasjonal vaffeldagen den 25. mars.

Hvis du ikke føler deg som den største bakemesteren i gata gjør det ingenting. Nystekte vafler er utrolig godt samtidig som det er utrolig enkelt å lage. Antageligvis har du de fleste ingrediensene du trenger i kjøleskapet allerede.

Både små og store liker smaken av vafler. Stek opp, legg på fat og la de hjemme selv bestemme om de vil ha sukker, rømme, syltetøy, eller smør og brunost på. Fyll en mugge med saft, en med iskald melk og trakt en kanne med kaffe så har du en skikkelig vaffelfest på null komma niks.

Ønsker du å imponere litt ekstra kan du prøve deg på en vaffelkake. Den lager du ved å legge vaflene lagvis over hverandre med krem og friske bær mellom. Her kan du variere med vanlig krem og ekte eggekrem. Pynt med bær og melis på toppen. 

I tillegg til den klassiske vaffeloppskriften har vi også funnet frem oppskrifter på vafler med gresskar og spelt, hvis du ønsker å variere. 

Relatert innhold

Middagsvafler

Har du prøvd å fylle vaflene med noe salt? Med revet ost, strimlet kjøttpålegg og andre godsaker blir vaflene forvandlet til lekre, varme smørbrød!
Send oss dine tilbakemeldinger