Burgere til hverdags og fest

Vi har funnet frem både sunne og raske burgere, og utskeielsesburgere med luksuspreg.

De fleste ser kanskje på burgeren som et helgemåltid som bringer med seg noen ekstra kalorier, men som med mye digg mat er det ofte tilbehøret som er tungen på kalorivektskålen og ikke retten i seg selv.

Bytter du ut pommes frites med en deilig salat og baker grove brugerbrød er du langt på vei til en mye sunnere variant.

Prøv å servere burgere sammen med coleslaw, tomatsalat eller hvitløksdressing for en litt annen smaksopplevelse. 

Vi har funnet frem oppskrifter for deg som vil ha en rask og sunn burgermiddag midt i uka, men vi gir deg også tips til burgere som virkelig sier fest. Burgermiddagen kan nemlig bli til et skikkelig gourmetmåltid med enkle grep. Det er med andre ord bare å invitere inn venner og familie. 

Relatert innhold

Cheezy Fiskeburger

Prøv denne smaksbomben av en fiskeburger. Sprø bacon, smeltet ost på smaksrik fiskeburger, duften av frisk timian, krispy salat og den salige lille ekstra gleden av deilig hvitløkssmør!

Rekeburger

Gi fiskeburgeren en ny vri med reker istedenfor fisk. I denne oppskriften finner du også en dressing som passer utmerket.

Burger med brie, pesto og tomat

Med Brie på hamburgeren er du garantert en silkemyk konsistens og en smakfull middag.

Burger med bacon og blåmuggost

Dette er en perfekt ”pappaburger”. Hva med å lage denne til han far på farsdagen? Halvsmeltet blåmuggost og bacon på burgeren gir mye god smak og godt humør.

OL-Burger

Har du laget burger før sa du? Vel, dette er burgeren for deg som vil legge litt mer arbeid mellom de to burgerbrød!

Grillet burger fylt med mozzarella og tomat

Burger er godt, fylt burger er enda bedre! Skjær en rå hamburger i to, fyll den med det du ønsker av ost og krydder,og du har en digg og smakfull burgervariant.

Spansk burger

Dette er burgeren for deg som liker seriøst mye smak. Med grillet paprika, chorizopølse og artiskokker med på laget blir dette en festburger med sting.
Send oss dine tilbakemeldinger