Vegetarmat i vinden

Vegetarmat er i vinden om dagen, og stadig flere nordmenn kutter ut kjøtt til fordel for et grønnere kosthold. Hvorfor ikke begynne med å innføre en kjøttfri dag i uken?

En middag krever ikke kjøtt for å være god! Sleng deg på den grønne bølgen og innfør en kjøttfri dag i uken. Vi i Joker har mange gode alternativer til deg som ønsker å spise mindre kjøtt.

Du kan lage mange smakfulle alternativer og det er kun fantasien som setter begrensninger. Du kan for eksempel fornye klassikeren taco, ved å erstatte kjøtt med bønner eller bytte ut skinke med ruccola på pizzaen. Be venner og familie på middag og server løk- og potetgrateng.

Nyhet: Oumph!
Nå finner du også Oumph! i mange av våre frysedisker. Dette er en helt ny serie plantebaserte produkter som er et fullverdig alternativ til kjøtt. Det blir altså enklere å spise vegetarisk! Forhør deg med din lokale kjøpmann om dette er noe som tas inn til nettopp din butikk.

Relatert innhold

Grønnsakskarbonader à la Lindstrøm

Hvorfor ikke lage karbonader av masse gode grønnsaker? Server dem i hamburgerbrød med herlig rotmos til. Sunt, enkelt og godt.

Bulgursalat med egg

Prøv denne bulgursalaten med smaksrike grønnsaker, hakkede urter og solgule eggebåter. En mettende og god salat som gjerne kan serveres til middag.