Lasagne

Nordmenn elsker mange retter fra det italienske kjøkken, deriblant lasagne. Denne retten består av to sauser, en kjøttsaus og en ostesaus.

Ovnsbakt laks med sitron

I denne oppskriften steker du laksen med sitron og soyasaus, og serverer den med en frisk salat av avokado, vårløk, eple og hjertesalat. Med ris er den komplett.

Fiskegryte med reker og tomat

Smakfull fiskegryte med gulrøtter, sellerirot løk og tomater. Deilig sitron- og persillestrø som setter ekstra smak på gryten. Server den til middag med godt brød eller kokte poteter.

Brokkoli- og pastagrateng

Dette er en 'alt-i-ett'-form med bl.a. brokkoli som er rask og enkel å lage og som i tillegg smaker utrolig godt. Fullverdig middag på en-to-tre.

Pølser på grønnsakseng

Her er en pølserett med masse grønnsaker. Da kan du spise pølser med god samvittighet.

Fransk kyllingsuppe

Bedre suppe enn denne skal du lete lenge etter! Den er dessuten rask å lage og er super for deg som er opptatt av å holde en slank linje.

Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Pastalaks

Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Tortillapizza Taco

Pizza og taco sammen må jo være den ultimate miks for mange barn. Denne oppskriften er så rask og enkel å lage at barna lett kan lage den selv.

Panerte koteletter med stuede grønnsaker

For litt forandring, smaker det godt å panere kotelettene. Med stuede grønnsaker ved siden av, smaker dette fortreffelig!

Bolognese

Bolognese har sitt opphav i Italia. Det finnes forskjellige lokale varianter av sausen. Du kan lage den som egen middagsrett, servere den med pasta eller ris, eller du kan bruke sausen i lasagne eller på pizza.

Pestomarinert ytrefilet

Pesto er blitt manges favoritt. Blandingen av basilikum, parmesan, pinjekjerner og olje frister flere og flere. Pesto kan brukes til mye, også marinade. Her er det ytrefilet som har fått smak av pesto.

Pølser og spagetti med pizzaiola

Dette er en utrolig enkel, men kjempegod middag. Med hjemmelaget pastasaus, pizzaiola, er det ikke rart resultatet blir bra.

Kjøttkaker med sydlandsk vri

Sett smak på kjøttkakene! Med syrlig saus og pasta blir det garantert en uvant middag.

Blomkålgrateng med skinke og ost

Gratengen passer både som hverdagsmiddag, til kveldskos eller klubbkveld.

Estragonstekte svinekoteletter med sennepsaus

Koteletter er like anvendelige enten vi snakker rask hverdagsmat eller mer avanserte søndagsmiddager. Her er sennepsausen laget fra bunnen av. Slett ikke så vanskelig - og veldig godt!

Frikassé med kylling

Kylling gir god kraft. Den kan eventuelt legges dypfryst i kjelen, og kokes opp med kaldt vann. Sett av litt tid til å lage en skikkelig frikassé i dag, og du skal se at det blir en av familiens store favorittretter.

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter er en helt vanlig hverdagsrett som smaker godt og tilberedes på en enkel måte. Ingen fiksfakserier - bare god mat!

Tomatsuppe med kokt egg

Kanskje det er lenge siden du spiste tomatsuppe med egg? Enten du lager tomatsuppen fra bunnen av eller lager en suppe fra pose, blir suppen uansett mer mettende og god med et kokt egg oppi.

Potet- og purresuppe med reker

Dette er oppskriften på en god og mettende suppe. Suppen er enkel å lage og har få ingredienser. Alt du trenger ved siden av er grovt brød.

Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker

Lag en herlig stuing av sommergrønnsakene og server sammen med kyllingfilet kokt i lettsaltet vann. Vi har foreslått sukkererter, neper, asparges og løk, men disse kan gjerne erstattes av dine egne favorittgrønnsaker.

Sommerkoteletter på grillen

Sommerkoteletter er røkte svinekoteletter. Dette er manges favoritt og et must på grillen.

Pølser på grillen

Det er lurt å lage noen snitt i skinnet på pølsene før de grilles, dette forhindrer at pølsene sprekker. Pølser trenger generelt kort grilltid og er ferdige på et blunk! Grillpølser er uten skinn og behøver ikke å snittes.

Pølserelish

Digg tilbehør til pølser, hamburgere eller kanskje du kan bruke litt på pizzaen din?

Pastasalat med spekeskinke

Pasta og spekeskinke er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag.

Pølsefocaccia

Hvorfor ikke fylle focacciaen med pølser? En morsom overraskelse!

Havets skattkiste på grill

Denne oppskriften passer perfekt for både store og små. Her kan man selv velge fisk, grønnsaker og saus til sin skattkiste. Det er bare fantasien som setter grensene.

Bakt potet med kjøttdeig

Bakt potet er en god og mettende middagsrett hvis den fylles med kjøttdeig og grønnsaker. Baker du potetene uten aluminiumsfolie får du en god skorpe på dem.

Kyllingfilet med reker og asparges

Denne retten er svært enkel å lage. Likevel er den både lekker og smakfull.

Italiensk pizza med spekeskinke og oliven

Her er en oppskrift på ekte Italiensk pizza bestående av en tynn, sprø bunn, enkel tomatsaus, spekeskinke, oliven og parmesan. Så enkelt og så utrolig godt! Denne oppskriften er beregnet for å lage 4 pizzaer.

Pølse med sommerlig potetsalat

Pølse er skikkelig norsk streetfood. Mat som er enkel å ta med seg på farten, eller som raskt kan gå fra å være den tradisjonelle med ketsjup og sennep til en større smaksopplevelse. Topp pølsen med en frisk potetsalat med reddiker og pepperrot. Yum!

Pølsesandwich

Har du et toast- eller vaffeljern? Det er alt som skal til sammen med noen få ingredienser. Enkelt og godt.

Pasta med reker og ostesaus

Du trenger bare reker, pasta, kremost og salat, så har du en smakfull middag på bordet. Denne oppskriften kan lett varieres ved å velge en annen kremost.

Kylling i pita

Kylling i pita er raskt og enkelt, populært for både store og små er det også. Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med med strimlet svinekjøtt.

Pølsepai

Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai til piknik eller matpakken. Spis den som den er, eller server med en deilig frisk salat.

Ostepiroger

Små fylte piroger med ost og skinke egner seg godt som fingermat eller en enkel middag servert med grønnsalat.

Middagsvafler

Har du prøvd å fylle vaflene med noe salt? Med revet ost, strimlet kjøttpålegg og andre godsaker blir vaflene forvandlet til lekre, varme smørbrød!

Omelett i burgerbrød

Omelett er lettvint, raskt, næringsrikt og godt. Et supert lite måltid for deg som er på farten.

Pizzasnurrer med kjøttdeig

En sunnere variant av kanelbollen – en slags "rulle-pizza". Ikke akkurat en full middagsrett, men super lunsj og turmat. Lag en stor porsjon når du først er i gang, og putt halvparten i fryseren

Lapskaus

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

Biffsauté

Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte. I sauté skal det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekt raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.

Fiskegryte med høstens grønnsaker

Lag en enkel og smakfull fiskegryte med høstens beste grønnsaker og en god råvare fra havet. Torskefilet og annen hvitfisk passer godt i en slik gryte.

Rask pølsepytt-i-panne

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har i kjøleskapet og det du har lyst på! Hakkede urter på toppen løfter retten opp et hakk eller to, men blir gjerne ansett som jålete av den tradisjonelle pytt-elsker.

Kyllinglår med kremet pasta

Deilig kremet pasta med kyllinglår er en super hverdagsmiddag.

Fiskegrateng med laks

Denne lettvinte og lekre fiskegratengen med laks kan du variere med ulike urter. Lag gjerne en stor porsjon, så kan du fryse resten og spise det en dag du har dårlig tid.

Asiatisk ribbe med hot kålsalat

Ribbe er for veldig mange førstevalget på selve juleaften, og da er det som regel tradisjonell ribbemiddag de fleste går for. Før og etter julaften er det derimot mange som vil prøve en ny vri, og da er denne smakfulle asiatiskkrydrede ribben midt i blinken.

Torsk til jul

Torsk hører julen til, og med denne oppskriften med rotmos og rødvinssaus garanterer vi førjulsstemning.

Medisterkaker med fruktsalat

Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemmen før jul.

Biff Creole

Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Send oss dine tilbakemeldinger