Brokkoletti

Brokkoletti er en enkel og god eggepanne med brokkoli. Super hverdagsmat!

Favorittgrateng

Dette er en av våre aller enkleste retter. Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det godt være spennende.

Fiskesuppe fra Lofoten

Denne suppen er lett å lage til mange, og passer godt hvis du har invitert venner eller familie til middag. Det er en sikker oppskrift med god smak.

Torsk med tomat og paprika

Stekt torsk med stekt tomat og paprika er en spennende og annerledes kombinasjon. Dette er en smakfull og enkel oppskrift med få ingredienser.

Lun pastasalat med kjøttdeig og pesto

Pasta og kjøttdeig i alle former er populær hverdagsmat! Her er en kjapp versjon som lett kan varieres ut fra hva du har av salatingredisenser.

Risengrynsgrøt

Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagen deilig.

Blomkålsuppe med spekeskinke og kamskjell

Denne blomkålsuppen er bare utrolig god, har du smakt den en gang, så kommer den nok på menyen flere ganger. En god gammeldags rett, med en moderne vri.

Solbærskinke

Det høres muligens pussig ut å koke svinesteken i solbærsaft, men resultatet blir utrolig godt! Renskåret svinekjøtt er mager mat, og har ikke så mye egensmak. Sammen med solbær som er både søtt og syrlig og fullt av smak, ingefær og hvitløk, blir dette et spennende matmøte.

Karbonader med agurksalsa

En av forskjellene på karbonader og kjøttkaker er at farser til karbonadedeig ikke skal røres så mye. Bland ingrediensene og rør derfor lett sammen. Agurksalsa er et godt tilbehør til karbonader.

Pølser med sursøt saus

En annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak fra Asia.

Kylling carbonara

Server en lys og delikat carbonara laget med kyllingkjøttdeig. Middagen er ferdig på få minutter, og smaker kjempegodt.

Kjøttboller med tomatsaus og pasta

Små, smakfulle kjøttboller er lette å lage og passer til mange forskjellige anledninger.

Pasta carbonara

Har du noen gang opplevd at et måltid smaker ekstra godt når man spiser det sammen med flere? Mat har mange funksjoner i tillegg til å gjøre oss mette. Å dele et måltid kan være sosialt, vise omtanke og omsorg eller være en del av vår kultur.

Kyllingfilet med reker og asparges

Denne retten er svært enkel å lage. Likevel er den både lekker og smakfull.

Bolognese

Bolognese har sitt opphav i Italia. Det finnes forskjellige lokale varianter av sausen. Du kan lage den som egen middagsrett, servere den med pasta eller ris, eller du kan bruke sausen i lasagne eller på pizza.

Kyllingfilet med chilisaus

Kyllingfilet med søt chilisaus og spekeskinke er en spennende smakskombinasjon.

Torskegryte med eple og stangselleri

Torsk er en robust og anvendelig fisk, og egner seg ekstra godt i gryter som denne med creme fraiche, eple og stangselleri. Server med kokte poteter!

Pølselapskaus

Lapskaus er enkelt å lage, det er nesten umulig å mislykkes med denne retten. Denne typiske husmannskosten lages i mange varianter, her er en med pølse. En rett som fort blir barnas favoritt.

Tex Mex wraps

Dette er en lett og enkel rett som kan serveres som en smårett eller som hovedrett. Den vil gå rett hjem hos ungdommen!

Lettvint lakselasagne

Her kommer det en spennende variant av lasagne - kanskje noe som vekker appetitten til hele familien?

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.

Pastasalat med røkelaks eller skinke

Røkelaks kan brukes til så mangt og passer også godt sammen med pasta.

Millionbøf

Millionbøf er en dansk rett. Denne retten kan serveres med poteter, potetmos, pasta eller ris. Navnet kommer av at kjøttet under steking deles i mange små stykker.

Karbonader med ratatouille

Dette er en av våre aller enkleste retter. Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det godt være spennende.

Kyllingfilet med smak av jul

Kremet solbærsaus er en nydelig saus til kylling. Med karamellisert rødløk og deilige duchessepoteter blir denne retten en fristende middag i julen.

Rippli fra Sveits

Rippli betyr kotelettkam fra gris. I området rundt Bern, serveres rippli med bacon, bønner og poteter. En pannerett med mye smak.

Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen.

Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Frukt passer godt til kylling - særlig på varme sommerdager, men også resten av året. Dressing på salaten er så enkelt som melonyoghurt.
Send oss dine tilbakemeldinger