Gresk salat og tzatziki

Gresk salat og tzatziki vekker ferieminner, men du kan enkelt lage det hjemmet også. Perfekt som smårett og/eller som tilbehør.

Herlig salatfat

Det er morsomt å lage salatfat. Hvor mye vi skal beregne er selvfølgelig avhengig av hva som serveres ellers, men beregn en stor porsjon, for dette går unna.

Pastasalat med spekeskinke

Pasta og spekeskinke er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag.

Ananas- og agurksalat

Denne agurksalaten smaker deilig asiatisk av frisk ingefær. Salaten blir ofte servert i både India og Thailand og kan være et friskt tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter.

Tomat- og mozzarellasalat

Tomat og mozzarella passer utrolig godt sammen. Det er nesten et lite måltid i seg selv, men er også nydelig tilbehør til stekt eller grillet kjøtt.

Agurksalat

En frisk salat med smak av sommer. Perfekt tilbehør til grillmat og spekemat.

Ananassalat med chili

Har du prøvd grillet ananas? Dette er en kjempegod salat til grillet kjøtt. Du kan også bruke denne salaten som egen forrett.

Asiatisk potetsalat

Potetsalat er alltid populært. Det har etterhvert kommet mange varianter og denne er smakssatt med blant annet chili, limesaft og kajennepepper. Passer til det meste av stekt og grillet kjøtt.

Grillet gresk salat

Gresk salat med agurk, tomat, løk, oliven og fetaost er alltid populært. Men hvorfor ikke prøve en ny variant. Pakk salaten inn i folie og legg den på grillen til osten har smeltet. Smaken på grønnsakene kommer godt frem etter en runde med varmebehandling. Har du ikke grill, kan du putte pakken i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.
Send oss dine tilbakemeldinger