Farsdag på søndag

Gled en pappa på farsdagen! Hva med frokost på sengen, en hjemmelaget tegning eller et koselig kort?

Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den andre søndagen i november. Her er noen tips til hvordan du gjør dagen spesiell for far og resten av familien.

Frokost på sengen

Hva er vel bedre enn å overraske far med en god frokost på sengen? Varm, nykokt kaffe og noen gode skiver brød med fars favorittpålegg er garantert suksess. Bak gjerne ditt eget brød eller velg blant vårt store utvalg av brød.

Kake til far

Når man skal feire far, er det hyggelig å bake noe godt – kanskje kan dere gjøre det sammen? Lag gjerne hans favorittkake, så setter han ekstra pris på omtanken! Her finner du bakeinspirasjon

Liten gave

En blomst er til glede for hele familien, eller en hjemmelaget tegning fra familiens yngste. Koselige ord på et kort, er også hyggelig. Husk at det ikke er størrelsen som teller, men budskapet! Og den beste gaven av dem alle er at far får mange gode ord og klemmer på  en dag som denne. 

Joker ønsker alle fedre en riktig fin dag!

Relatert innhold

En god start på dagen

Frokost gir deg en kickstart på dagen, enten det er grytidlig før jobb eller sen helgekos. Smoothie, korn med frukt og bær, eller brødmat - frokosten kan du variere i det uendelige. God frokost!

En god start på dagen

Fristende bakst og kaker

La deg inspirere av fristende oppskrifter på bakst og kaker!

Fristende bakst og kaker
Send oss dine tilbakemeldinger