Vår i sikte

Det er tid for å friske opp hjemmet og invitere inn en ny årstid.

Selv om vinteren ikke helt vil slippe grepet enda begynner man å kunne skimte noen vårtegn over store deler av landet. Men hvis våren ikke har kommet så godt i gang ute som du hadde håpet på kan det være deilig å invitere våren inn istedenfor.

Puss vinduer, kjøp inn blomster med friske farger og sett vårlige retter på middagsbordet. Hos Joker finner du det du trenger til husvask, et godt utvalg av friske blomster og mye god inspirasjon til hva du kan diske opp med til middag. 

Lyst til å teste grillen allerede? Her får du tips til hvordan du blir en Burgermester

Her har vi funnet frem til deilige retter som kan gi vårstemning på middagsbordet og i magen. Her er det både oppskrifter for deg som liker å bruke tid på kjøkkenet og for deg som vil ha en rask middag. 

Relatert innhold

Fargerik salat med basilikum

Italia-inspirert salat med tomater, rødløk og frisk basilikum hvor du kan bruke både fetaost eller mozzarella - eller ikke ost i det hele tatt. Nydelig som middag med brød ved siden av eller som salat ved siden av annen mat.

Salat med poteter, brokkoli og dill

Dill er en gammel krydderurt som til alle tider har vært mye brukt. Her har vi den i en deilig salat sammen med poteter, vårløk og brokkoli.

Nudelwok

Dårlig tid? Hvorfor ikke "woke"? Nudelwok er et lett måltid som enkelt kan tilpasses til flere skulle man få uventet besøk.

Squash- og gulrotspagetti

Har du tenkt på at du kan lage "spagetti" av grønnsaker? Her har vi brukt squash og gulrot, men andre grønnsaker som f.eks. kålrot og slangeagurk kan du også bruke. Gøyalt og dekorativt på en grønn buffet eller til tapas.

Kylling i pitabrød

Varm opp pitabrødene og fyll dem med biter av grillet kylling og salatingredienser. Ha på den kjempegode dressingen og kos deg godt!

Salat med rødbeter og nøtter i honning

En enkel salat med rødbeter og nøtter i honning. Perfekt som alternativt tilbehør til julemat, kanskje spesielt til røkt og salt kjøtt.
Send oss dine tilbakemeldinger