Våre beste rekeoppskrifter

Reker er en klassiker på sommeren, men det finnes mange måter å tilberede dem på.

For mange blir det ikke sommer uten reker, heldigvis trenger du ikke gå lenger enn til din lokale Joker-butikk for å finne det du trenger til et deilig rekemåltid. 

Reker med loff, majones og sitron er klassikeren de fleste kjenner, men blir det mange rekemiddager i løpet av en sommer kan det være morsomt å variere litt. Rekene kan være hovedretten i seg selv, eller fungere som tilbehør. Hva med å prøve en brokkolisuppe med reker, spagetti med reker og fetaost, eller kanskje en paella med reker?

Her har vi samlet våre beste rekeoppskrifter og håper at det kan inspirere deg ved kjøkkenbenken. God sommer fra alle oss i Joker!

Relatert innhold

Reker med baguetter og sitronmajones

Lykke og fromme er reker med sitronmajones. Så lett og så godt!

Reker på bruschetta med aioli

Smaker som et friskt havbad. Man risikerer at hele nabolaget kommer rekene om ryktene begynner å gå!

Rekeburger

Gi fiskeburgeren en ny vri med reker istedenfor fisk. I denne oppskriften finner du også en dressing som passer utmerket.

Hvitløksgratinerte reker

Reker i en saus av himmel og hvitløk, og et lunt teppe av smeltet ost. Da kan høsten styre på ute med regn og vind hvis den vil.

Reker med nudler og chilisaus

Reker passer også i varme retter. Prøv denne asiatiske oppskriften med reker, sukkererter, nudler, hvitløk og ingefær. Server retten varm, med en søt chilisaus.

Pasta med reker og ostesaus

Du trenger bare reker, pasta, kremost og salat, så har du en smakfull middag på bordet. Denne oppskriften kan lett varieres ved å velge en annen kremost.

Reker på baguett

Reker i rause hauger på godt brød med majones, sitron og livsglede! En gave fra havet, et høydepunkt i hverdagen.

Rekecocktail

Rekecocktail er en klassiker som finnes i mange varianter. Og nå kommer den med nye variasjoner.
Send oss dine tilbakemeldinger