Ta med deg middagen ut

Nyt sommeren og god mat samtidig.

Når sommerværet kommer snikende vil man helst være ute så mye som mulig, også under middagen. Løsningen er enkel; ta med middagen ut!

Har du en egen hageflekk, veranda eller balkong kan du enkelt nyte maten der. Hvis du må utenfor egen eiendom for å nyte friluft er det fremdeles mange muligheter for en middag under åpen himmel. 

Hva med å ta med familien på en pikinik i parken etter jobb, en utflukt til stranden eller en tur i skogen? Selv om du har hage selv kan dette være en fin avveksling og en hyggelig stund for både store og små. 

Ofte er det slik at turmat smaker ekstra godt, vær derfor ikke bekymret over at du må legge ned mye jobb på kjøkkenet. Lag mat dagen i forveien så er du klar for en utflukt så fort arbeidsdagen er over. 

Husk også at hvis du handler inn til middagen på mandag får du 5 prosent Trumf-bonus på alt du handler. Les mer om Joker GLAD her. 

Vi har samlet noen oppskrifter som kan nytes i sommersolen. God tur og god middag! 

Relatert innhold

Spicy kyllingpai

Pai er deilig mat å servere til middag, og restene er ypperlig lunsjmat dagen etter. Har du dårlig tid, kan du kjøpe en ferdig paibunn som du bare kjevler ut.

Sydlandsk pastasalat

Selv frelste pastaelskere må innrømme at pasta er avhengig av godt og smakfullt tilbehør. Spekemat er ypperlig både til å smaksette pastaen - og til å gjøre den mer mettende. Hvilken som helst spekepølse passer like godt som spekeskinke.

Wrap med biffstrimler

Det er mye god mat som kan pakkes inn. Her er biffstrimler pakket inn i wrap. Herlig vri på matpakken!

Wraps med røkelaks

Som snadder, som forrett, som fingermat og matpakke. Snøfriskt og røkt i en eventyrlig kombo med spinat. Wraps med røkelaks smaker deilig i matboksen.

Elgpiroger

Piroger smaker ypperlig til kveldskos, og er dessuten hendige å ha med seg både på tur og som nistemat. Disse er laget med elghakk, men du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.

Pølsefocaccia

Hvorfor ikke fylle focacciaen med pølser? En morsom overraskelse!

Foliepakket turmat

Når man skal på tur og sekken fort blir full og tung, blir man fort oppmerksom på hva ting man har med egentlig veier. Da kan det være lurt å lage i stand ferdige turpakker som denne. Denne maten gjør godt for en sulten og sliten kropp.

Foliepakke på bål

Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

Pinnebrød med fyll

Pinnebrød kan lages i mange varianter og kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en gourmetvariant med chorizopølse og basilikum.

Scones

En litt grovere sconesvariant med appelsin og sitron. Server med nyrørte bær.
Send oss dine tilbakemeldinger