Våre beste juledesserter

Perfekte punktum for deilige julemiddager

Juledesserter er ikke nødvendigvis det sunneste du kan servere, men heldigvis er det lov å spise noen ekstra kalorier i jula. Frisk opp med frukt og bær så får du sneket inn noen vitaminer og friskere smaker. 

Det er ekstra koselig å servere desserter i jula ettersom man da kanskje har hatt bedre tid til å forberede både gjennomføring og presentasjon. Bruk ditt fineste servise og puss sølvtøyet hvis du har det. Det ser lekkert ut og man spiser som kjent også litt med øynene. 

Vi har funnet frem oppskrifter som kan inspirere deg til deilige avslutninger på julemåltider. Kanskje finner du en ny favoritt! 

Relatert innhold

Risengrynssuppe

For noen er risengrynssuppe en selvfølge i julen. Suppen serveres ofte til ribbe, lutefisk eller pinnekjøtt, eller som dessert etter julemiddagen.

Freakshake

Milkshake er kjapt og godt når du kjenner søtsuget komme snikende. Her får du oppskriften på en milkshake med masse deilig sjokolade, karamell, nøtter og krem.

Mini pavlova med multer

Pavlova er en klassiker! Her har vi lagd kaken i små porsjonsmarengser, slik at den kan serveres som en deilig dessert. Sprø bunn, fløyelsmyk eggekrem, toppet med skogens gull - multer. Rett og slett nydelig!

Kryddercupcakes med kremosttopping

Kryddermuffins med smak av jul! Med deilig kremosttopping får du flotte julecupcakes som passer fint å servere sammen med andre småkaker i adventstid og romjul.

Syrlig, søtt og sprøtt

Hvorfor ikke presentere krumkakene på en ny og spennende måte? Fyll kremmerhusene med nydelig sitronfromasj før servering.

Multekrem

Dette er en av de gode, gamle dessertene. Deilige multer sammen med myk, pisket krem, og gjerne servert med en krumkake, andre julekaker eller kjeks - multekrem går aldri av moten.
Send oss dine tilbakemeldinger