Julebakst i førjulstiden!

Endelig er det tid for julebakst! Baking er en hyggelig førjulsaktivitet som hele familien kan delta i.

Julen er en tid med mange familieselskaper, og derfor er det alltid kjekt å ha noen kaker på lur. For mange barn er et av høydepunktene i julen å bake pepperkakehus. Be venner og familie på besøk og arranger pepperkakebaking. Design ditt eget pepperkakehus – det smaker både godt og pynter opp hjemmet. Du kan også designe dine egne figurer, det finnes ingen grenser! Bruk fantasien og nyt førjulstiden med baking.

Det finnes uendelig mange oppskrifter å velge i, og derfor kan være vanskelig å velge hva man skal bake. Her har vi samlet noen av våre favorittoppskrifter på julebakst, slik at det er enklere for deg å velge.

Relatert innhold

Risboller

Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

Appelsin/sjokoladekake til jul

Her får du en oppskrift på en litt utradisjonell julekake. Bak den sammen med familie eller venner og lek dere med å pynte den.

Berlinerkranser

Berlinerkranser er en av de 7 slagene som bør være med i julebaksten til jul. Se video av hvordan du lager de perfekte berlinerkransene.

Verdens beste Pepperkakeoppskrift?

Et must på alle kakefat i julen.
Send oss dine tilbakemeldinger