Indisk kyllingsuppe

En deilig suppe med en eksotisk touch. En fyldig suppe du blir mett av.

Kremet fiskesuppe

Suppedamp og fiskelykke. Den særpregede duften av fennikel. Et måltid som begynner allerede ved tilberedningen.

Japansk biffsuppe

Japansk biffsuppe er en rask variant av Ramen, med typiske smaker fra det asiatiske kjøkken. Med norsk biffkjøtt i strimler og nudler blir suppen både mettende og god. Smak deg frem, da smaken kan være veldig forskjellig når det kommer til chili, hvitløk og lime.

Ovnsbakt laks med spinat og blomkål

Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.

Omelett med sopp og bacon

Du kan lage deg et varmt måltid på få minutter bare du har egg og et par andre ingredienser. I dette tilfellet sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt!

Indrefilet surret i spekeskinke

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

Lammestek i gryte med rotgrønnsaker

En lammestek må ikke nødvendigvis stekes, du kan like gjerne legge den i en gryte med rødvin, urter og grønnsaker. Ha lokk på gryta og sett den inn i ovnen. Lammesteken gjør seg nærmest selv, og resultatet blir både saftig, mørt og smakfullt.

Hønsesuppe som i Provence

Her er mye god smak samlet i samme suppe. Husk at du må koke høns for å få den gode hønsekraften og -kjøttet som suppen er laget av.

Torsk i folie

Sølvpakket torsk, en sølvball med sunnhet. Del ut som en liten gave. På sølvfat servert; en smak av hav, urter og struttende grønnsaker.
Send oss dine tilbakemeldinger