Halloween 31. oktober

Det nærmer seg Halloween! Her finner du tipsene og oppskriftene du trenger til en vellykket Halloween-feiring.

Halloween betyr «hellig aften» og feires hvert år den 31. oktober. I dag feirer mange Halloween ved å kle seg ut i skremmende kostymer, pynte huset med skumle effekter, samt gå fra dør til dør og be om godteri.

Tips til dekor
Bruk fantasien og lag morsomt dekor av gresskar. Gresskar er en nødvendig og dekorativ del av Halloween. Du kan få dem ferske i butikken, i plastikk, eller som stearinlys. Det er dessuten en masse andre kunstige gresskareffekter å få tak i, som asjetter og servietter. Ved å skjære av toppen på gresskaret, grave ut kjøttet og skjære ut øyne, nese og munn, får du en stilig lykt du kan pynte opp med. Plasser et lys inni, og sett på plass toppen av gresskaret som lokk. Gresskarkjøttet kan du forresten bruke i en gresskarsuppe eller en gresskarpai. 

Her finner du flere gresskartips og oppskrifter!

Og husk: På Halloween kan det være lurt å ha noen godsaker klare i skapet, i tilfelle du får besøk av "skumle" barn på døren. Denne uken finner du et godt utvalg knask til skremmende gode priser hos Joker!

God Halloween! 

 

Relatert innhold

Skull punch

Dette er en frisk og kjempegod drikk med gresskar som f.eks. kan serveres som aperitif til Halloween-festen. Vår oppskrift gir ca. 3 l, men kan gjerne halveres.

Gresskar-vafler

Nystekte vafler er alltid godt, og her har vi laget vaflene med sammalt hvetemel og revet, saftig gresskar. Kjempegodt med ost eller syltetøy på.