Fristende bakst og kaker

La deg inspirere av fristende oppskrifter på bakst og kaker!

Fylt eplekake

Et lunt stykke eplekake med kald vaniljeis eller pisket krem til er definitivt et av høstens høydepunkter. Bak flere og putt i fryseren.

La Bomba

Dette er kaken som bare blir bedre av å stå og trekke deilig sjokolade-/karamellsaus tilsatt konjakk - en voksen kake med andre ord.

Saftig gulrotkake

Gulrotkake er og blir en favoritt for veldig mange. Vår oppskrift gir garantert en saftig og kjempegod kake.

Bløtkakestjerne

Lag en deilig bløtkakestjerne. Pynt med vakre farger så kan du bruke den til den anledningen som måtte passe best.

Bananmuffins med sjokolade

Saftige og kjempegode muffins med bananer. Disse vil helt sikkert de minste i familien elske. Bak mange og frys ned.

Dessertostepai

Midt i blinken for deg som er glad i ostekake!

Cupcakes med bringebær

Cupcakes med bringebær er saftige og får en herlig frisk smak. De bør spises nybakte, men er også flotte å fryse til siden. Ellers kan du bruke fantasien og pynte som du ønsker.

Pavlova

Pavlova er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen Anna Pavlova. Denne kaken er florlett og sprø, og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap, enkel å få til, og virkelig flott å se på.

Himmelsk pærekake

Her har vi kokt pærene i en krydderblanding før de legges på kaken. Laken brukes til dynking etter steking for å få et saftig resultat. Mmmm....

Kremkake med bær og frukt

Alltid fest med en bløtkake! Her har vi fylt med kremfløte, banan og bringebærsyltetøy, og toppet herligheten med lekre friske bær som jordbær, blåbær, bringebær, ananas og physalis.

Festkledde boller

Boller med melis og seigmenn er stort sett alltid populært, både hos barn og hos unge. Ekstra kos til en spesiell anledning.