Fiskegryte med reker og tomat

Smakfull fiskegryte med gulrøtter, sellerirot løk og tomater. Deilig sitron- og persillestrø som setter ekstra smak på gryten. Server den til middag med godt brød eller kokte poteter.

Fiskeburger med coleslaw

Her har vi brukt ferdige fiskekaker eller fiskeburgere for å spare litt tid, men hjemmelagde smaker også kjempegodt. Tilbehøret i form av coleslaw og pesto setter prikken over i-en.

Laksetaco

Taco er blitt en fredags-tradisjon for flere, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!

Hjemmelaget fiskegrateng

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

Panert laks med potetstuing

Panert laks gir en sprø skorpe og er saftig inni. En enkel hverdagsmiddag. Server med potetstuing og kokt brokkoli eller andre grønnsaker.

Lettvint lakselasagne

Her kommer det en spennende variant av lasagne - kanskje noe som vekker appetitten til hele familien?

Lakseburger

Lakseburger er en favoritt hos barn og voksene. Du velger selv hvilken grønnsaker som passer i din lakseburger. Denne middagen er rask å lage og sunn å spise.

Laks med ovnsbakte grønnsaker

Denne enkle retten med laks og ovnsbakte grønnsaker passer perfekt til en travel hverdag. Sett grønnsakene i ovnen mens du dekker på og steker fisken.

Fiskegryte med ørret

Sunn og god fiskemiddag som er ferdig i en fei.

Ovnsbakt laks med sitron

I denne oppskriften steker du laksen med sitron og soyasaus, og serverer den med en frisk salat av avokado, vårløk, eple og hjertesalat. Med ris er den komplett.

Fiskesuppe med reker

En rask suppe med gode ingredienser smaker godt og gjør godt.

Sushiruller

Maki sushi er marinert sushi ris rullet inn i nori tang sammen med sjømat og gjerne også grønnsaker. Denne maki sushien er litt mottsatt i og med at tangen ligger inn og sjømaten på utsiden.
Send oss dine tilbakemeldinger